Friday, July 12, 2013

#throwback My E-day

#27 oktober 2012#

alhamdulillah .. lepas 3tahun kiteorang be friend , kiteorang ambil keputusan untuk maju selangkah lagi kehadapan .. seriously , memang speechless bila dia ajak bertunang .. katanya , mak dah suka .. rasa macam nak melompat-lompat kat tempat kerja masa tu .. yelah kan , kiteorang tak pernah declare kapel pun .. cuma berkawan secara serius .. itu lebih baik bukan ?????


merisik - bertunang semua buat sendiri tau .. mak pun tolong sama .. mak ayah memang excited bila anak sulung nak bertunang .. alololo !! :')~ see !! mengalahkan orang yang nak kahwin .. haha ! excited buat sendiri sampai tak sedar sampai 15 dulang ..rancang mula-mula tu sikit jek .. tak sangka pulak sampai banyak macam nie .. heee ! ada bakat tak ????


first time makeup , rimassss lorhh !! berat jek mata nie bile melekat bulu mata palsu tau .. nak cabut jek masa majlis tengah berjalan tu .. hehe ! orang sebok bincang kat lua , aku sebok kemas bilik sampai tak sedar ada orang bagi salam nak masuk && nak sarung cincin .. apalagi , kelam kabut lah duduk .. ish , apalah detol nie .. hehehe !


settle semua , ambil gambar bagai .. dengan sopan santun yer keluar dan salam dengan semua saudara yang datang .. ingatkan 5 kereta jek , rupanya sampai 9 kereta .. alhamdulillah .. mereka sudi datang bertandang ke rumah aku .. :) ! kejap ! mase tu tercari-cari tunang kesayangan tu .. mana dia pergi .. hehe ! hamboiii detol , gataiii naa .. ahaksss !!! bila dah jupe ,mang kena paksa bergambar lah .. tu pun dapat 2-3 kali jek .. shy-shy lah katakan , hehe !! thanksss jugak pada bff yang datang masa tu .. kecoh ye bukan maen .. bergambar saja ye .. hehe !!



btw , happy sangat masa tu .. sebab tengok semua orang happy .. especially mak ayah .. :') ~ insyaallah akan jaga hubungan ni sebaik mungkin .. doakan untuk kami ye , amin !

p/s : makin sayang kita pada seseorang itu , makin banyak ujian yang akan kita hadapi ..ingat tu tau !

46 comments:

  1. So sweet pengantin wanna be. Aummm~ Hahak~ Takde gambar kecik lagi ke beb? Hahaha~ ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ! wanna be lahh sgttt kan ?? hehe ~ aikk...saje jek tu ..sbb gmba ko jek yg lbey kat citu ..wahaha

      Delete
  2. Tahniahhhhh.... Moga cepat bersatu.. Amin..

    ReplyDelete
  3. Tahniah :-) moga bahgia ke anak cucu cicit.

    ReplyDelete
  4. Tahniah dan selamat berpuasa daripada sotonglaut.

    ReplyDelete
  5. Tahniah... Moga-moga akn cepat ke langkah yg seterusnya. Amin hehe :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..moga bahagia hingga ke syurga..

    anyway, salam kenal dari mama kaori..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin :) ! salam perkenalan jugak ye .. ^_^

      Delete
  7. Pastu maju setapak lagi, kahwin...Tahniah!.

    ReplyDelete
  8. tahniah dik..dah bergelar tunangan orang..seronokkan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronokkkk ! laen benar rase ye tau kak :)

      Delete
  9. Follow here.Hit me back. Btw,tahniah :)

    ReplyDelete
  10. selamat bertunang...bestnya...excited lak rase...heee...^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq .. yup , excited bile dah nak sampai mase .. segala barang hantaran buat sndri . memang puas tau .. :)

      Delete
  11. wah.. congrats.. semoga kekal ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  12. Waaa...tahniah. Moga kekal abadi.
    *bila nak ehem...ehem...:D

    ReplyDelete
  13. tahniah....comelnya..hehe nanti visit la blog sye k

    ReplyDelete
  14. syukur alhamdulillah..moga kekal & bahagia hngga ke jannah yer... :)

    ReplyDelete
  15. tahniah kak atul. eh, eh, hakak aida pun ada? omey sokmo. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq :) ! kak aida msti kne ade..bff tuu... ^_^

      Delete
  16. tahniah
    selangkah lagi ke alam baru :)

    ReplyDelete
  17. cantik sekali... selamat yah kawan :)

    ReplyDelete
  18. tahniah :) secret recipe tuu . lapar :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapar ye.. saye pon lapar tau mase tu .. hehe !

      Delete
  19. Alhamdulillah. tahniah. Semoga selamat sampai ke jinjang pelamin

    ReplyDelete
  20. Tahniah Cik Atul... Semoga Selamat hingga ke Jinjang Pelamin yea.. (^_^)

    ReplyDelete
  21. Wahhh . Tahniah detol . hehe . Semoga bahagia selalu and selamat hingga ke anak cucu yaww . Btw , comel nye detol :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih & insyaallah :) ! comel ye ?? hee

      Delete
  22. tahniah cik atul...smoga selamat smuanya..senyum2 sllu

    ReplyDelete
  23. salam ramadhan..

    wahh...selamt bertunang yer..
    dn semoga dipermudah segala urusan nanti...:))

    ReplyDelete
  24. tahniah.. moga dipermudahkan segala urusan..

    btw slmt hari raya.. =)

    jom bw dan komen di blog sy..

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/08/saya-jadi-lebih-menghargai-wanita.html

    ReplyDelete

Thanks sudi komen :)


Copyright of Atul Syeheen. Designed by Aida Ismail.