Saturday, August 24, 2013

Perlu Ke Ada Orang Macam Nih ???

Assalamualaikumm ~
Lama dah tak update blog..busy beraya kan .. hee ! anyway belum terlambat rasanya aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR & BATIN ~

korang pernah berhadapan dengan orang macam nih tak ????


tak bessttt sungguh kalau ada orang macam nih dekat dengan kite kan ?? Am i right??? .. Sebab rasanya orang- orang macam nih laa yang boleh buat hidup kite porak peranda tauu..aku pernah rasa && sampai sekarang aku masih lagi berhadapan dengan orang macam nih..boleh pergi main jauh-jauh tak?????semakkk tau !!!

Pada aku orang macam nih , bila dia tengah senang dia akan start perangai dia .. Time ada geng , hamboiii sombong bukan main lagi.. Muke pon tak boleh blar .. && tah apa cerita lah ya yang dia story mory tuu.. Tapi bila orang macam nih susah && perlukan pertolongan .. OMG !! OMG !! bukan main lembut dia bercakap ngan kite .. Macam pijak semut pon tak mati .. Ei,yampah lahh ~.~ ! sama jugak bila dia takdek geng .. Macam nak buat kite nih macam geng dia pulak .. Pas tu, sedap lah dia bercerita hal orang lain.. Paham sangat dah !!

* detol , kau jangan jadik macam tu pulak tau .. Okeyyy ???? Tak elok perangai macam tu tau ~

So , cara aku berhadapan ngan orang macam nih senang jer .. Time aku okey ngan korang @ orang-orang yang macam kuih talam nie,aku okeyy .. aku layan jek laa but bukan aku ikut jadik macam korang okey..Tapi bile aku tak okeyy, aku juz diam && zip mulut ketat-ketat , rapat-rapat..

Orang macam nih amat lah menjengkelkan .. !!

Okbai ~

10 comments:

  1. pernah, bila perlu kan kite mesti baik, pijak semut pun tak mati. tak suka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe , cahaya ilahi..kite pon tak suke tau..kdg2 tu rse mcm kite plak terkena ngan die tau..tak suke yee ~

      Delete
  2. geng ni ada di mana²...kena waspada

    ReplyDelete
  3. Hello Atul, this coming to you dari Canada. Bagus la begitu....when you smile the whole world smiles with you...
    And give someone your smile as it might be the only sunshine he sees whle day.
    Have a great week, and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. :) jmput follow blog saya ye sis http://niisalicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.. Memang ramai yang bertalam dua muka ni.. atau lebih kepada duit syiling.. depan lain belakang lain.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 143
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks sudi komen :)


Copyright of Atul Syeheen. Designed by Aida Ismail.